Recipes2

Makaroonilaatikko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
PreviousToggle PlaybackNext

 

Aatos Beck © 28-7-2o11

 

Hapankaali – Zuurkool Special

This slideshow requires JavaScript.


Aatos Beck © 04-05-2011.

Mixing Surprise Dish!

This slideshow requires JavaScript.

This oven dish is easy to make & will be ready in 1 hour.
Heat 180 degrees or gas 4-5…. enjoy 🙂

Ingredients:

1 onion
2 potatoes
5 meatballs
1 sliced saucage
Cheese
1 sliced Tomatoe
Soya sauce (ketjap manis)
2 tbl sp Sambal or chili
pizza herbs or oregano

Aatos Beck © 23-02-2011

 

Sateh D’Amour! (Video)

Aatos Beck © 25-1-2010.

DRUMSTICKS DE OLIVO! Eng – NL – FIN

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–>

DRUMSTICK DE OLIVO! (English)


Ingredients:

 

1 kg marinated drum-sticks
1 tablespoon Oregano
1 can black olives (300 grams)
3 tablespoons Ketjap-Manis (soya sauce)
2 teaspoons of freshly grinded pepper
1 mug of water (3 dl)

Oven: 180 ºC = 356 ºF for 1 Hour.

First 30 min then turn the drum-sticks so
the bottom ones are on top.

After that you can wait for it to cool down,
Or start serving it straight away… your choice.

Served with French-fries is my favourite.
It can be tasteful and still not to fat.

 

Tip: use the olives and the moisture on top of the fries.
This way you don’t have to use that much mayonnaise
or ketchup.

Aatos Beck © 04-09-2008.

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–>

Drumstick de olivo! (Nederlands)

Ingrediënten:

1 kg gemarineerde drum-sticks
1 eetlepel oregano
1 blikje zwarte olijven (300 gram)
3 eetlepels Ketjap-Manis (sojasaus)
2 theelepels vers gemalen peper
1 beker water (3 dl)

Oven: 180 ° C = 356 º F voor 1 uur.

 Eerste 30 minuten en draai dan de drum-sticks om, zodat
die onderaan op zijn top komen.


Daarna kun je het even laten wachten om af te koelen,
Of gelijk beginnen met serveren… uw keuze.

Geserveerd met Frietjes is mijn favoriet.
Het kan smaakvol zijn en toch niet te vet.

Tip: gebruik makend van de olijven en het vocht over de friet.
Op deze manier hoef je niet te veel mayonaise of ketchup te gebruiken.

Aatos Beck © 04-09-2008.

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–>

Drumstick, Olivo! (Suomi)

Ainekset:

1 kg marinoitua Rumpukapulat (Kannan jalkoija)
1 rkl oreganoa
1 purkki mustia oliiveja (300 grammaa)
3 RL Ketjap-manis (soijakastike)
2 teelusikallinen tuoreeltaan päällä pippuria
1 kupillinen vettä (3 dl)

Uuni: 180 ° C = 356 astetta F 1 tunti.

Ensimmäiset 30 minuuttia ja käännä sitten rummun-tikkut, jotta
päällinmäiset tullevat pohjalle ja toistepäin.


Sitten voit vain odottaa sen jäähtyä,
Tai voit heti alkaa annostaa… sinun valinta.

Tarjoillaan tikkuperunoilla on minun suosikki.
Se voi olla silti maukas ja silti ei liian rasvaista.

Vihje: käyttämällä oliivit ja kosteus, tikkuperunoilla päälle.
Näin sinun ei tarvitse käyttää lian paljon majoneesia tai ketsuppia.

Aatos Beck © 04-09-2008.

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–>

ENGLISH

 

Anjovis Surprise (within 35 to 40 minutes)

anjovis-surprise-by-aatos-beck-c2a9-17-11-2008

Ingredients:
2 sachets of instant mashed potato
1 litre of boiled water
3-4 dl milk
1 can anjovis (50 grams)
4 tl nutmeg.

Preparation steps 1-3 about 10 minutes

Step 1:
Use 750 ml boiling water 1 packet puree.
Make the anjovis small with fork or blender.
Mix them together now.

Step 2:
Pour the mixture in an oven dish.
Now sprinkle the nutmeg evenly over the puree.

Step 3:
Create the second portion puree ready.
So 250 ml water + 3 dl milk.
(Must be thin enough to remain on the puree to what is already pouring into the oven dish is pouring)
Then mix everything evenly, so that the whole oven dish is covered.

Step 4:
step4
Pour very little milk / cream there and it is ready to take in the preheated oven of 180 degrees for approximately 25 to 30 minutes.
Until the evaporated milk and a thin crust (golden) is formed.

Just let cool off and there is plenty to eat for 3-4 persons.
Still slightly strewn about nutmeg (not too much) and,

Bon appétit!

p.s. make something different?
the-eye-of-spinach-aatos-beck-c2a9-18-11-2008
Add spinach and small diced smoked sausage to the mix & leave away the Anjovis.

Aatos Beck © 17-11-2008.

 

 

DUTCH

 

Anjovis Yllätys (binnen 35 – 40 minuten)

 

Ingrediënten:
2 zakjes instant aardappel puree
1 liter gekookt water
3-4 dl melk
1 blikje anjovis (50 gram)
4 tl nootmuskaat.

Bereiding stappen 1 tot 3 ongeveer 10 minuten

Stap 1:

Gebruik 750 ml gekookt water + 1 zakje puree.
Maak de anjovis klein met vork of blender.
Meng ze nu samen.

Stap 2:

Giet het mengsel nu in een ovenschaal.
Strooi nu de nootmuskaat gelijkmatig over de puree.

Stap 3:

Maak nu de tweede portie puree klaar.
Dus 250 ml water + 3 dl melk.
Moet dun genoeg blijven om over de puree te kunnen gieten wat al in de ovenschaal ligt te gieten)
Daarna alles gelijkmatig mengen, zodat het de hele bodem bedekt.

Stap 4:
step4
Giet nu heel weinig melk / room erbij en het is klaar om in de voorverwarmde oven van 180 graden te zetten voor ongeveer 25- 30 minuten.
Totdat de melk verdampt is en een dunne korst (goudgeel) gevormd is.

Even af laten koelen en er is genoeg te eten voor 3 – 4 personen.
Nog lichtjes nootmuskaat erover strooien (niet teveel) en,

Eet smakelijk!

p.s. iets anders maken?
the-eye-of-spinach-aatos-beck-c2a9-18-11-2008
Voeg spinazie en kleine blokjes rookworst toe & in plaats van Anjovis

Aatos Beck © 17-11-2008.

FINNISH

 

Anjovis Surprise (35 ja 40 minuuttia)

Aineosat:
2 annospussia välittömästi muussattu perunaa
1 litra keitettyä vettä
3-4 dl maitoa
1 purkki anjovis (50 grammaa)
4 tl muskotti.

Valmistelu vaiheet 1-3 noin 10 minuuttia

Vaihe 1:
Käytä 750 ml kiehuvaa vettä + 1 annospussi.
Tee anjovis pienemmäksi haarukkalla tai sekoitimella.
Sekoita ne nyt yhteen.

Vaihe 2:
Kaada seos on uunivuokaan.
Nyt tihkusade muskottipähkinää tasaisesti koko muussin päälle.

Vaihe 3:
Luo toinen osa muussia valmiiksi.
Joten 250 ml vettä + 3 dl maitoa.
On oltava riittävän ohut muussi, jotta saat kaatamalla toisen seoksen päälle)
Sitten sekoita kaikkea tasaisesti niin, että koko pohja on tasainen.

Vaihe 4:
step4
Kaada hyvin vähän maito / kermaa, ja se on valmis laittamaan uuniin, mitä esilämmitetty on 180 asteeseen noin 25-30 minuuttia.
Kunnes maitotiiviste ja ohut kuori (kultainen) on muodostettu.

Anna viilentää ja sinulla on runsaasti syötävää 3-4 hengelle.
Vielä hieman muskottipähkinä (ei liikaa) ja

Hyvää ruokahalua!

p.s. haluatko tehdä jotain muuta?
the-eye-of-spinach-aatos-beck-c2a9-18-11-2008
Lisää pinaattia ja pientiä Kuutioita savustettua makkaraa,  Anjoviksen sijasta.

Aatos Beck © 17-11-2008.

Onion, ham, paprika, cheese surprise (English)onion-ham-paprika-cheese-surpriseGet yourself a basic pizza, lay onion-rings on top, sliced ham, some mixed pepper, and extra cheese on top and that’s it.

12 Minutes in a 180 degrees oven and it’s ready.
Finishing with a cold beer or lager and there is your perfect meal.

Aatos Beck © 27-2-2009.

Ui, ham, paprika, kaas verrassing (Dutch) onion-ham-paprika-cheese-surpriseKrijg je een basis pizza, lay ui-ringen op de top, in plakken gesneden ham, sommige gemengde peper, en extra kaas op de top en dat is het.

12 minuten in een 180 graden oven en het is klaar.
Afwerking met een koud biertje of lager en er is uw perfecte maaltijd.

Aatos Beck © 27-2-2009.

Sipuli, kinkku, paprika, juusto yllätys (Finnish)onion-ham-paprika-cheese-surpriseHanki itsellesi perus pizza, antaa sipuli-renkaat päälle, viipaloidut kinkkua, jotkut monialan pippuria ja ylimääräiset juuston päälle ja se on siinä.

12 minuutin ajan 180 astetta uuniin ja se on valmis.
Malja kanssa kylmän oluen tai lagerin kanssa ja tämä on sinun täydellinen ateriasi.

Aatos Beck © 27-2-2009.

BRUSSELS SPROUTS

Aatos Beck © 08-11-2009

Seasonal Burger! (Video)


For more recipes click here! NO1 or NO2
Aatos Beck © 11-11-2009

Typhoon Burger

Aatos Beck 12.11.2009

Advertisements

Responses

  1. […] Recipes Eng – NL – FIN 2 […]

  2. I love your site!

    _____________________
    Experiencing a slow PC recently? Fix it now!

  3. […] Recipes Eng – NL – FIN 2 […]

  4. Lue koko blogi, melko hyva

  5. Nothing inspires forgiveness quite like revenge.

  6. Do you care if I put part of this on my blog if I post a backlink to this website?

  7. Amazing article, thank you, I will subscribe to you RSS soon!

  8. Mahtavaa työtä! Monille makoisia hetkiä.Toivon edelleenkin voivani saada
    lisää herkkuja,nauttiakseni niistä.Mikä myös niissä on parhainta ne ovat
    helpot toteuttaa ja ovat erittäin sopivia laihallekkin kukkarolle!
    Kaikkea hyvää toivottaen monille……Monia reseptejä maistaneelle. BK.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: